DARI KIRI HENTAK JARI ! FOLLOW

YOU ACTUALLY VISIT US THANK YOU

READ AND SMILE !!

Wednesday, 4 May 2011

BILA STATUS MERUBAH KITA HA!!

Hyee..

Biasanya STATUS akan merubahkan diri kita dari segi baik or sebaliknya.

Cth:-
Status > bujang :
hehe bujang kalau korang status nie korang mesti rasa best takde byk hal sangat.enjoy,tapi yang tak bestnya .korang akan mendapat masalah dengan orang yang berstatus lain.Contoh Status Pangkat or Dll.

Status > Bertunang :
masa nie dimana korang dah pun jumpa mungkin teman sehidup semati korang.dan status ini akan membuat korang lebih setia pada yang satu dan tak boleh nk usha-usha orang lain dah Haha..Get ready To Face a new life! ..

Status > Berkahwin : 
Tanggungjawab banyak wey!..Kalau lelaki mana nak bayar duit tu ni tu ni ..duit dapur la pe la..barang kemas bini la..kalau bagi yang perempuan plak haha habisla korang dah start kena kemas rumah,basuh baju,jaga suami,layan suami,,tensyen dengan anak-anak..hahaha

Status > Bercerai :
banyak Oleh-oleh untuk korang,contohnya cerita-cerita yang takbest korang nak dengar. wuahahaha sabar je la tebalkan telinga tue..walaupun dalam penceraian tu kaw betol ,tapi orang tetap judge ko salah biasalah lumrah alam! hahaha


Status > berpangkat dalam pekerjaan :
Korang rasa cam korang rasa sama|tapi sebenarnya korang "FULLY CHANGE" bongkak sombong la ape la..itu selalu terjadi kadang2 aku camnie gak bila dapat status camniew kui kui kui.Makin Ramai Tak sukew korang apabila korang dah berstatus lain .. apa yg korang perlu buat ialah bersabar ..Renungkan fikir balik apa yg korang lakukan kepada orang2 yg dulunya sepangkat dengan korang! ... think about it! ... walaupun kawan2 kau golongan elit jgn lupe kawan2 dulu kau yg masih dibawah ..

Status > unknown
kalau korang berstatus camnie maknyer korang dah sesat hilang mati dah hahahahaha
 
KORANG BERSTATUS APE PULAK ?? hahaha INI HANYA PENDAPAT SAYA :)

 

10 comments:

  1. unknown sbb aku misteri...

    ReplyDelete
  2. my status is annoying. .~huhhhh

    ReplyDelete
  3. kalo complicated..
    mcm mne??
    leh trima x??
    hihiihihhiih

    ReplyDelete
  4. i'm single but not available . hahah , boleh ??

    ReplyDelete
  5. haha .. complicated singe undefined invisible idle .pun boleh hahahaha

    ReplyDelete