DARI KIRI HENTAK JARI ! FOLLOW

YOU ACTUALLY VISIT US THANK YOU

READ AND SMILE !!

Tuesday, 24 May 2011

PELAJAR KITA ,VANDASLIMA KITA ,ANTI KERAJAAN DI TANDAS AWAM?

ASSALAMUALAIKUM .. 


ah haiii click dulu 25 sen je sedekah yer :P 






ha ape kabar semua. korang dah join contest SUNSHINE SMILE ? kalau belum click sini > nak join<
dan selamat mencuba . !

okay nie nak citer dulu la pasai melayu kita nie yang semakin hari semakin pelik yang semakin di mamah masa depan yang unique dan modern ( lek lu baru amerika bak kata kawan yuyu ) biasa la semua tu kan .tapi ape-ape pun jika korang pelajar Rendah atau menengah . Please la BEHAVE SIKIT . nama pun rendah dgn tengah-tengah so paham-paham la kan belum dewasa lagi . so pergi la sekolah dan belajar untuk mendewasakan diri semua . tapi ada gak sesetengah  pelajar sekolah kita nie yang terlalu OVERBEHAVE smpai posing dgn rokok ? mungkin nak nampak cool or awesome or WAw CAra siot Gambar aku ! . itu pada dia la.. cuba pada pandangan sekeliling ? orang akan anggap ko tu BODOH ! . BOHSIA MASA DEPAN ! BANGANG . BONGOK dan itu la yang benar sama benar sekali pandangan orang kat luar. . so kepada pelajar sekolah tu yang hisap rokok dan bergambar bersama rokok arak dan ape2 sahajala barang haram .sudah-sudah la.. once gambar korang tersebar or video .selama-lamanya ada di internet phone or mana-mana je tak malu ke .

contoh gambar aku jumpa kat google :- comfirm dia malukan sekarang nie

HENSEM TAK AKU WAHAHA HENSEM ??

VANDALISMA

ye aku kadang-kadang mmg ada conteng dinding tapi takde la conteng dan menulis benda yang amat pelik pada aku ! haha .. contoh SYIKIN LOVE AMER oh aku tau ko becinta dgn amer .tapi takyah la conteng besar-besar kat dinding-dinding tepi-tepi bangunan . kalau tulis kat wall facebook tu ok la kan  :P ada gak yang agaknyer terlebih belajar sains dan anatomi manusia sehingga melukis kemaluan mereka sendiri kat dinding tembok awam sebesar-besar .agaknya nak tunjuk dorang punyer kat public takde orang tengok tu yang dok melukis kat dinding dan tembok ! dan tadi aku gi lunch kat kedai mamak masa waktu lunch aku nak pi buang air la sekali kat tmpat flush tu ada plak yang menulis . NK URUTAN BATIN .call farisha wahaha.. dan aku agak pelik .camne farisha (nama perempuankan) boleh masuk tandas lelaki dan promote urutan batin dia kat tandas . ntah ntah maknyah kot wakakaka ..

kalau ada yang berminat tu call la hahaha 


ANTI KERAJAAN KAT TANDAS AWAM

yang nie dok bangang duk menulis-nulis dalam tandas pehal ? ko nak buang air kan pi la buat yang dihajatkan nie sebok nak menulis kat tandas awam pekebodoh la mereka nie. dah tu nak anti kerajaan dalam tandas lak tu.BENCI SANGAT kat PM sampai tengah buang air BESAR pun boleh menulis kat dinding . haish ..dah habis syukur la ko dapat duk kat malaysia .ce pegi duk kat negara2 miskin tu ..?? nak ? dah cukup baik dapat buang air kat toilet awam . ce ko duk kata negara2 miskin dapat ko buang air dalam tandas .ha korek la ko pasir ..cebok pakai batu ! ..  ANTI KERAJAAN SANGAT ! :- bersyukur la yer

MAHATHIR NAJIB BARUA NEGARA PM TAIK" ZALIM  DRP 0127935335 NOOR AZLAN
aku rasa kalau dia jadi pm habis semua tandas dia conteng suh undi dia wakakaka


10 comments:

  1. kertas habis dah la tu, tu yg gian tulis dekat dinding tu...

    ReplyDelete
  2. hahaha. orang sekarang makin pelik.-.-''

    ReplyDelete
  3. dia xder duit nk beli paper..

    xpon kesian,"seni" nya diabaikan..

    hahah..

    ReplyDelete
  4. ehh ehh , yang dengan rokok tu - kite lagi handsome . AHAHA ! alhamdulillah , kacak takde lagi gambor dengan rokok arak dan sbgainye xD

    ReplyDelete
  5. kesian manusia skang... tatau la silap nye kat ner..?

    ReplyDelete
  6. semakin mundur pemikiran generasi skrg walaupun maju dlm kehidupan.alahai.bukan semua cuma segelintir sahaja.

    ReplyDelete
  7. elak lu kena saman jer ngan pmpuan nie bru ko tahu...

    ReplyDelete