DARI KIRI HENTAK JARI ! FOLLOW

YOU ACTUALLY VISIT US THANK YOU

READ AND SMILE !!

Monday, 2 May 2011

SELAMAT MENYAMBUT TAMATNYER HARI BURUH! haha

Assalamulaikum..
Best kan Cuti 3 hari Strait .. Sabtu ahad isnin. Memang best la ! haha
Puas Aku rehat cuti 3 hari nie .. tapi tu la..aku rehat dalam rumah je
tak kuar pergi mane pun .. kenapa ek ? aku tak kuar ! ARgh Shit ROADTAX MATI huhuhu

So Roadtax mati ke tak mati .terpaksa gunakanya utk pergi kerja ini hari ! .. wuuuu..
tapi takpe.demi mencari rezeki dan sesuap nasi aku tetap pergi kerja dengan senyuman ! yay :)

Aku Bekerja di salah sebuah hotel  di pasir gudang johor .aku bekerja di jabatan finance
Aku adalah seorang A/R (Account Receivable) dan Juga Income Auditor . arghh bukan senang woo kejer nie.kerja camnie nak kena Detail gila babeng! punyer .. hah ! .. aku detail plak ?? haha hari-hari mmg kerja aku banyak salah la ..tak tipu.. sebab susah woo ..

aku bekerja 6 hari seminggu sabtu setengah hari .. ahad public .isnin selalunyer comfirm aku akan ponteng.tapi skang dah tak sangat la ahaha.tapi ape-ape pun aku perlui kerja kalau tak kerja tak KAHWIN aku nnti. .Dah tamat dah pun hari buruh kan ! so kena la kerja FULL BLAST .. ..

AKU KAT TEMPAT KERJA HAHA

1 comment:

  1. apesal ko xkeje kat hotel tu kt music department?

    ReplyDelete