DARI KIRI HENTAK JARI ! FOLLOW

YOU ACTUALLY VISIT US THANK YOU

READ AND SMILE !!

Monday, 25 July 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST HANYALAH PENIPUAN ! ?

ASSALAMUALAIKUM


WAHHH SANGAT TERKEZUTTT SUNSHINE SMILE CONTEST TU HANYA PENIPUAN SEMATA-MATA. TAK SANGKA ! ! ! !  HAHAHA

KEPALA LUTUT BASIKAL HANG MENIPU ! ..TAKDE LA !

Memangla sebelum nie kitorang ada janji nak release hadiah tu bulan july.. tapi kitorang ada kerja lain gak kan ..bz kot ..bz bz bz. 24/7 bukan dengan blog dan facebook ..8 jam kat office ..3 jam rehat family .4 jam fb blog ..lain lain tido.. ok

korang jangan risau contest tu still run and tunggu la pemenangnyer banyak kot contestant.. kena lah pandai pick a winner kan .. hahaha ape ape pun bersabar yer ! hehehehe

kesemua keputusan akan diannounce di bulan august bulan ramadhan kan bula nyang baik

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. HAIHHH DY NIHHH ! buat terkejutt jee !

    ReplyDelete
  3. bertambah bersunshine-sunshinelah senyuman pemenangnyer itu di bulan yg mulia..=)

    ReplyDelete
  4. well, both side have to understand. :)

    pandai2 lah jg hati masing2... peace.

    ReplyDelete
  5. xde harapan la saya..uwaa

    ReplyDelete
  6. hahaha....tau dah kes ni....kat blog ashraf an....sabar jelah

    ReplyDelete
  7. kat reaksi pembaca tu takde ke action tok ckp kat penulis....jgn marah!!!bertenang~hehehe...relax2 dugaan jep tuh~

    ReplyDelete