DARI KIRI HENTAK JARI ! FOLLOW

YOU ACTUALLY VISIT US THANK YOU

READ AND SMILE !!

Saturday, 7 May 2011

VIDEO POCONG | SEEKERS BERSAMA SAYA








Assalamualaikum .. 

Hye sahabat,kawan-kawan dan para pembaca disini saya ingin shared la Video yang dah lama saya buat masa zaman muda-muda sikit hehe ..  masa tu saya dan kawan saya mmg suka mencari benda halus dan memasuki tempat-tempat yang KERAS saya selaku cameraman dan Orang nombor 2 team JB SEEKERS mendapat merakam secara tidak sengaja . POCONG tersebut ..mungkin ?? .. hahaha

Tempat kami pergi di kawasan perkububuran sekitar johor bahru johor bahru pada malam minggu jam 3.40 pagi rasanya ... dan ini hasil yang kami dapat ..

video

13 comments:

  1. fuhh.. apesal xstop? rakam depan sikit

    ReplyDelete
  2. kalau perasan dah stop dah kot .. hehe

    ReplyDelete
  3. xla tkt mne...biase aje....

    ReplyDelete
  4. hohoho.. sy hye jln2 sje disini..

    visit me k..
    http://kisahkami83.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. haaa , tak tengok habes - takot woo ==

    ReplyDelete
  6. hahahaha! tamo tengokkk!! takoootttttt!!

    psstt : followed dear :)

    ReplyDelete
  7. huish...mmg tak tgk la kan~~=)

    ReplyDelete
  8. da tgk da .. pocong ek ?? kot2 mende laen kot !

    ReplyDelete