DARI KIRI HENTAK JARI ! FOLLOW

YOU ACTUALLY VISIT US THANK YOU

READ AND SMILE !!

Monday, 6 June 2011

DENDAM TEASER DENGAN GAMBAR KAT KUBUR .

assalamualaikum ..


DALAM SATU ENTRY ADA DUA CERITA HEHEHE ! U READ 1 U GET FREE 1 ! HAHAHA

dah lama aku dengan team jb seekers aku tak buat aktiviti seperti dahulu ..dulu kitorang buat dapat shot POCONG ..tapi sejak-sejak nie tak dapat shot paranormal lagi .malam minggu itu hari aku dengan team telah masuk ke kawasan perkuburan. kawasan banglo yg telah ditinggalkan namun hampa tiada sebaran paranormal aktiviti..

utk tengok klip pocong yg kitorang tangkap sila click nie > JB SEEKERS SHOT POCONG
kawasan perkuburan .jam 3:35 pagi AHAD 


DENDAM

seperti mana yang separuh dari anda tahu .aku sedang bergiat untuk menyiapkan independent film aku sendiri berkisah kan dendam dan ini adalah teaser #2 utk film tersebut.. kepada yang belum tengok teaser #1 sila tekan nie ~ DENDAM !

nie dia teaser #2



6 comments:

  1. seram pulok tengok gambor tu =='

    ReplyDelete
  2. itu scaryy..tidakla mahuuu play itu vid :/

    ReplyDelete
  3. eeii takut tgkk..

    Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
    dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
    NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

    ReplyDelete